Diensten

Training

We verzorgen verschillende trainingen over energiemarkten en flexibiliteit.

Voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen: marktrollen, elektriciteitsmarkten, merit order, allocatie / reconciliatie, energie transitie, balanceringsmarkten, congestie, saldering, dynamische prijs contracten, virtual power plant, asset backed trading.

Op verzoek kunnen we ook trainingen op maat maken en het is ook mogelijk om kortere versies te bieden in de vorm van een masterclass of webinar.

De trainingen kunnen worden gegeven in het Engels of in het Nederlands.

 

Consultancy

Wilt u een nieuw trading product implementeren, een nieuwe balanceringsmarkt betreden of een proces optimaliseren? Wij kunnen u daarbij helpen.

ME Energy Consultancy heeft veel ervaring met het implementeren en optimaliseren van IT systemen en processen op de trade floor en aanverwante afdelingen.

We kunnen bijvoorbeeld helpen met de volgende zaken:

  • Business analyse / requirements
  • Proces optimalisatie
  • IT implementatie
  • Test plannen opstellen
  • Pre-kwalificatie proces

Neem contact op

Project management & business analyse

Bent u op zoek naar een project manager, business analist of product owner op de trade floor?

ME Esvelt Consultancy kan de juiste resources leveren voor deze rollen. We hebben ervaring met verschillende rollen bij diverse grote energie bedrijven in verschillende projecten.

In deze rollen kunnen we verschillende taken oppakken zoals het opstellen van business requirements, het maken van test plannen en test cases, het leiden van het pre kwalificatie traject, het coördineren van projecten en tests, etc.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op